Welkom bij Schadenet Ridderkerk

Schadenet Ridderkerk neemt u alle autozorgen uit handen. In het geval van autoschade zijn wij 24 uur per dag bereikbaar. Bij elke schadereparatie zorgen wij binnen een half uur voor vervangend vervoer. Daarnaast bieden wij een haal- en brengservice voor uw auto; hiervoor beschikken wij over eigen trailers. Onze dienstverlening bestaat verder uit snelle doch accurate calculaties en schadetaxaties, een strakke en haalbare planning en een efficiënte administratieve afhandeling. De professionele medewerkers van Schadenet Ridderkerk staan altijd voor u klaar met deskundig advies. Naast advies over de reparatie van uw voertuig, helpen wij u bijvoorbeeld ook graag bij het invullen van het schadeformulier. Wij begrijpen dat een schadegeval bij een ongeluk gepaard kan gaan met heftige emoties; hier houden onze medewerkers altijd rekening mee.

Schadenet Ridderkerk zet zich in om het milieu zoveel mogelijk te ontlasten. Dat doen wij door gebruik te maken van technieken en producten met oog en verantwoordelijkheid voor het milieu.

  • Lid van de FOCWA sectie Schadeherstel Ketens
  • Gecertificeerd conform ISO 9001, ISO 14001, Erkend Duurzaam en Duurzaam Repareren
  • Deelnemer van de Stichting FOCWA Garantiefonds
  • FOCWA MVO gecertificeerd
Service en klantgericht

"De service en klantgerichtheid is opmerkelijk goed. Ook het plezier waarmee het werk wordt gedaan is top." - Aad Langeveen

Hoe werkt mobiel schademelden?

  1. Meld uw schade
  2. Voeg foto's toe
  3. Maak direct een afspraak